Solutii pentru repararea conductelor

 

Thermo-Wrap™ CF
este confectionat din fibra de carbon compusa din fibra de sticla foarte rezistenta si carbon biaxial hibrid in conjunctie cu sistemul Thermo Poxy rasina epoxidica speciala folosita la repararea si restaurarea conductelor utilizate la temperaturi inalte. Acest sistem este conceput si recunoascut pentru pentru a indeplinii cerintele ASME PCC-2, ASME B31, ISO TS24817, DOT, API, si CSA Z662 standarde pentru solutii de reparare non-metalice. Thermo-Wrap™ CF este creat special pentru aplicatii de reparare care necesita mentinerea rezistentei materialului din care este confectionata conducta utilizate la temperaturi inalte dar cu un timp de uscare in conditii normale de temperatura.
Aplicatii: conducte de abur, suduri circumferice, T-uri, coturi, conducte care transporta substante chimice, locuri in care sunt sau se pot astepta temperaturi inalte.

Kit Composite Guard™ FP
utilizeaza nano-tehnologia pentru a crea un sistem de protectie a conductelor utilizate in zone cu risc ridicat de incendiu, platformele petroliere off-shore si on-shore. Composite Guard™ FP System protejeaza reparatia efectuata impotriva focului prin crearea unei bariere intre flacara exterioara si substratul reparat. Conductivitatea termica foarte joasa a barierei previne ca reparatia sa atinga temperaturi peste cele admise, prevenind distrugerea compozitului de reparatie.
Aplicatii: platforme offshore, rafinarii, uzine chimice, combinate chimice
Beneficii: siguranta ridicata, instalare rapida, usurinta instalarii, rezistent la impact, durata de viata lunga, protejeaza impotriva actiunii focului, nu este necesara expunerea la foc pentru a crea o bariera precum alte tipuri de solutii.

Banda siliconica pentru fisuri mici si medii
este conceputa pentru reparatii rapide a tevilor sau furtunelor aflate sub apa si nu numai. Poate fi utilizata pentru izolarea cablurilor cu voltaj mediu si conector impotriva penetrarii cu ulei sau grasimi. Banda siliconica este rezistenta la actiunea apei, umiditatii, arc electric si scurt circuit, temperaturi extreme, raze UV. Nu necesita mentenanta ulterioara, putand fi foarte usor indepartata fara a lasa urma.
Dimensiuni: 25 mm x 11 m; rezistenta termica: -45 ⇒ 200oC; rezistenta dielectrica: 16 kw/mm
Termen de garantie 12 luni

 

Kit Thermo-fill
este biocomponent find format din doua parti titaniu si rasina epoxidica ranforsata. Este conceput pentru a repara conductele care sunt expuse la temperaturi ridicate utilizate in diferite domenii industriale. Thermo-Fill nu contine solventi, nu este toxic si se prepara foarte usor. Diferit fata de produsele clasice, Thermo-Fill nu va picura sau curge si adera pe suprafete umede. Ulterior uscarii materialul se transforma intr-un produs durabil, foarte rezistent la hidrocarburi, alcool, cetone, esteri, halocarburi, solutii saline, acizi si baze.
Aplicatii: umple golurile cauzate de coroziune sau fisuri, conceput pentru aplicatii la temperaturi inalte.
Beneficii: rezistenta la temperaturi inalte, nu picura si nu curge, nu se exfoliaza si nu se rupe, nu necesita unelte pentru aplicare.