Oferim o gama foarte larga de echipamente de tip „PIG” pentru curatarea conductelor de titei si gaze, pig-uri de curatare, pig-uri de specialitate si de deplasare, lansatoare pentru pig-uri, sisteme de urmarire si semnalizatoare de trecere.

 

Pig-uri din spuma
Pig-uri de curatare cu densitate mica, medie sau ridicata, fabricate din amestec de spuma poliuretanica si silicon, optional dispuse cu perii din otel pentru o curatare mai eficienta. Sunt utilizate in operatiuni de evacuare a apei, evacuare a prafului de sudura si a particulelor de murdarie, curatare a conductelor, indepartarea ruginei si curatare chimica. Dimensiuni disponibile intre:  2″ (58 mm) si 48″ (1237 mm), la cerere se pot realiza si pig-uri cu dimensiunea cuprinsa intre 48″ (1237 mm) si 90″ (2286 mm).

Pig-uri tip FlexiCat
Realizate integral din poliuretan de inalta densitate HDPE, pentru a fi utilizate cu succes in conducte care transport hidrocarburi, petrol, substante chimice si in unele cazuri se pot utiliza si in conductele care transporta gaz. Sunt o optiune mai eficienta decat pig-urile de spuma, deoarece se pot reutiliza la mai multe operatiuni de curatare si sunt foarte usor de curatat. Gradul de „murdarie” al conductei trebuie sa fie mic spre mediu, la un grad de murdarie mai ridicat aceste pig-uri nu vor face fata.
Dimensiuni disponibile intre 2″ (50mm) si 14″ (356mm);

Pig-uri HDR (Hard Deposit Removal)
Ideal pentru indepartarea depunerilor tari care adera pe peretii conductelor. Pig-ul utilizeaza pini de otel dispusi pe un suport poliuretanic pentru a razuii depunerile de pe conducte.
Conceput pentru a fi tractat prin teava de un pig de tractare utilizandu-se sistemul de Dual Pig. Reziduriile rezultate pot fi indepartate cu un pig simplu, cu perii sau magnetic. Diferite profile din tungsten pot fi adaugate pentru a mari „agresivitatea” pig-ului; lungimea corpului poate fi marita sau micsoarata pentru a se potrivii nevoilor utilizatorului, iar corpul din poliuretan poate fi fabricat in varaianta tare sau moale pentru a se potrivii nevoilor utilizatorului. Dipsonibile in dimensiuni de la 6” la 56″

 

Pig-uri Magnetice
Concepute pentru indepartarea rezidurilor metalice precum electrozi, sarma de sudura, resturi din fabricatie, resturi corodate. Pig-ul este dotat cu magneti de mare putere dispune intr-un design multi -pole. Acestea ofera un camp foarte puternic de atractie asigurand o aderenta foarte ridicata a resturilor metalice. Acesti magneti au capacitatea de a indeparta mai multe resturi decat modele standard de pig-uri, astfel reducandu-se semnificativ intervalele de curatare a conductelor, in plus fata de caracteristicile de atractie a magnetilor, acest tip de pig-uri ofar un grad foarte ridicat de curatare generala a conductelor. Dipsonibile in dimensiuni de la 6 toli la 56 toli.