Masini de sanfrenat tevi si placi metalice

 

Masina de sanfrenat TAG PREP 3
este cea mai populara masina de sanfrenat din gama TAG Pipe, raportul greutate/putere este perfect, neavand rival pe piata de profil. Disponibila in varianta electrica sau pneumatica, executa fatetari ale conductei atat in interior cat si in exterior cu o acuratete deosebita. Marimea, puterea si functionalitate fac din aceasta masina un echipament ideal pentru sanfrenarea unor volume mari de conducte, indepartarea de suduri de etansare.
Pretabila pentru operatiuni de sanfrenare circulara, sanfrenare externa, sanfrenare exterioara, indepartarea resturilor de sudura. Alimentare pneumatica, baterie (110V) sau electrica (220V)
Gama de sanfrenare: 23 – 76 mm.

 

Masina portabila de sanfrenat SMA 50-E
poate fi folosită pentru aplicații universale în industrie, fiind disponibilă într-o varietate de configurații și cu o mulțime de accesorii practice.
Mașina combină două patente: unul ce se referă la sistemul simplu și rapid de schimbare a capului de șanfrenare și un altul care reduce vibrațiile transmise operatorului. Sunt asigurate astfel o utilizare ușoara și sănătoasă pentru operator și o durată de viață mare pentru unealtă. Utilizare pentru șanfrenarea și rotunjirea muchiilor, pe contur interior și exterior, la table, recipiente, capete de țevi etc. Capete de frezat disponibile pentru unghiuri între 0-80°. Operare fără vibrații. Îndepărtare mare de material cu minimum de efort. Capete de frezat pentru raze de 2/3/4/6/8 mm. Plăcuțe amovibile indexabile de până la 8 ori. Funcționare ergonomică cu două mâini.

Masina mobila de sanfrenat placi B16
perfecta pentru sanfrenarea placilor de otel, prindere direct pe placa de otel, oferind astfel un grad ridicat de mobilitate, dotata cu roti de ghidaj si sistem de prindere pe placa, 2 taietoare independente care asigura o sanfrenare perfecta fara vibratii si huruit, unghiuri de sanfren intre 15 si 60 de grade, latime de maxim 16 mm, potrivita pentru otel, otel inoxidabil, aluminiu, masina este ergonomica, putere motor: 1100W, alimentare: 230V, viteza: [U.min -1 ] : 3,000.

 Masina de sanfrenat portabila GERIMA-SMA 60-P
Datorită construcției robuste, greutății scăzute și fiabilitatii deosebite, este cea mai bună alegere acolo unde este disponibil aerul comprimat industrial. Potrivită pentru aplicații industriale grele.
Șanfrenarea și rotunjirea marginilor pe contururi interioare și exterioare la table, profile, țevi etc. Turația variabila electronic pentru prelucrarea diferitelor materiale. Capete de frezat de înaltă performanță pentru unghiuri de 0-80°. Capete de frezat pentru raze de 2/3/4/6/8/10/12/15 mm. Sistem de schimbare rapidă a capului de frezare. Plăcuțe amovibile indexabile de până la 8 ori. Manipulare ușoara datorită designului compact.
Utilizare ergonomică cu două mâini.

 

Masina de sanfrenat stationara GERIMA-MMB 400
Mașina de șanfrenat staționară este utilizată pentru pre-procesarea pieselor plate cu margini drepte, segmente mici de țeava, foi de metal etc.
Potrivită pentru aluminiu, oțel, oțel inoxidabil și oțel de înaltă rezistență. Pentru prelucrarea pieselor mici, medii și mari. Potrivită în special pentru producția de serie. Capete de frezare cu inserții rotunde. Variantă cu sistem de lubrifiere. Cu alimentare reglabilă automată. Ghidare precisă a piesei de prelucrat. Modele speciale pentru rotunjirea marginilor de la R2 la R8