Cuplaje flexibile

Sisteme pentru imbinare a conductelor de gaze, apa sau titei, confectionate din cauciuc foarte rezistent, dispuse cu inele de fixare din otel. Cuplajele flexibile sunt foarte des utilizate in vederea repararii temporare a unor fisuri de dimensiuni reduse sau imbinarea a doua conducte cu acelasi diametru sau cu diametre diferite  (cuplaje flexibile cu reductie)

Cuplaj flexibil MDC

Destinat imbinarii a doua conducte cu acelasi diametru, confectionate din cauciuc foarte rezistent, dispuse cu coliere metalice pentru strangere. Dimensiuni disponibile de la 100mm pana la 290 mm, rezita la presiuni de pana la 0,6 bar in conducta.

 

 

Cuplaj flexibil MSC
Ranforsat cu parti metalice recomandat pentru conducte cu acelasi diametru. Acest tip de cuplaje flexibile sunt fabricate din cauciuc foarte rezistent, dispuse cu coliere de metal pentru fixare. Modelul MSC dispune in plus fata de modelul MDC de un inel din otel pentru ca strangerea si fixarea sa fie mai ferma. Se poate utiliza ca si solutie pentru reparatie temporara a tevilor.
Dimensiuni disponibile de la 100mm pana la 410mm, rezita la presiuni de pana la 0,6 bar in conducta.
La cerere se pot realiza si dimensiuni mai mari.

 

Cuplaj flexibil MAC, cu reductie

Cuplaje flexibile MAC cu reductie pentru imbinarea tevilor cu dimensiuni diferite. Acest tip de cuplaje sunt confectionate din cauciuc EPDM si coliere de strangere din otel. Disponibile in dimeniuni de la 110 mm la 510 mm, suportand presiuni de pana la 0.6 bar.
Reductie se realizeaza intre urmatoarele dimensiuni:
– cea mai mica dimensiune disponibila: 110/125mm diametrul A la 80/95mm diametrul B
– cea mai mare dimensiune disponibila: 490/510mm diametrul A la 385/410mm diametrul B

Cuplaje flexibile pentru alte aplicatii

Oferta noastra de produse mai contine si cuplaje flexibile pentru preziuni mari – 2,5 bar; cuplaje permanente pentru reabilitari de conducte, realizate din metal, pretabile pentru reparatii permanente; cuplaje pentru conducte cu diametru mare ( de la 300mm pana la 1400mm); mansoane T-Flex pentru imbinarea conductelor in „T”.
Toate produsele sunt import Germania, de la cel mai mare producator mondial de cuplaje flexibile.