Aliniatoare pentru conducte

 

Aliniator de conducte PWSC
fabricat din otel inoxidabil, electro-galvanizate, pentru a asigura o prindere ferma si rapida. Punctele de prindere pe conducta sunt din otel inoxidabil astfel eliminandu-se problema zgarierii si inevitabil a coroziunii in zona de prindere. Foarte usor de utilizat, sistem flexibil pentru imbinare teava-teava, teava-cot, teava – T , teava – flansa. Dimensiuni disponibile de la 1″ (20mm) pana la 14″ (370mm).

 

 

 

Aliniator de conducte PWA pentru sudura
datorita designului unic, aliniatorul de aluminiu asigura aderenta pe conducta iar forta de prindere este egala pe toata suprafata astfel sudura facandu-se in conditii optime. Aliniatorul poate fi utilizat in operatiuni de sudura pentru toate tipurile de materiale precum otel carbon, otel inoxidabil, duplex, super duplex si titan. Dimensiuni disponibile intre 27- 355 mm.

 

 

Dispozitiv intern de pozitionare tevi
pentru pozitionarea corecta a doua tevi care urmeaza a fi sudate, usor de utilizat pentru ca odata pozitionat, dispozitivul nu necesita reglaje aditionale ulterioare. Marele avantaj al acestor dipozitive este faptul ca permite sudorului sa realizeze sudura dintr-o singura operatiune, pentru dispozitivul nu blocheaza accesul tevii si astfel tot diametrul tevii este disponibil pentru operatiunea de sudare. Poate fi folosit pentru tevi din otel, otel carbon si otel inoxidabil, dimensiuni disponibile de la 2.25″ (56 mm) pana la 37″ (940 mm).

Dispozitiv cu lant pentru pozitionare tevi
– disponibil in varianta cu mono-lant pentru prindere teava-teava, teava – teu, teava – plansa. Datorita greutatii foarte reduse este usor de utilizat atat in atelier cat si pe teren. Clemele pot ajusta si alinia conducte cu grosimea peretelui de pana la 12 mm, forta de prindere fiind de 2500 kg. Pot fi utilizate pentru diferite marimi ale tevilor prin simpla indepartare a barelor de strangere. Pretabil pentru tevi din otel carbon si otel inoxidabil Dimensiuni disponibile intre 5″ (125mm) si 60″ (1500mm).

 

Aliniator cu dublu lant pentru conducte
Aliniator de conducte cu dublu lant¬†¬†– disponibil in varianta cu dublu lant pentru prindere teava-teava, teava – teu, teava – plansa, necesar operatiilor de sudare. Datorita greutatii foarte reduse este usor de utilizat atat in atelier cat si pe teren. Clemele pot ajusta si alinia conducte cu grosimea peretelui de pana la 12 mm, forta de prindere fiind de 2500 kg. Pot fi utilizate pentru diferite marimi ale tevilor prin simpla indepartare a barelor de strangere. Pretabil pentru tevi din otel carbon si otel inoxidabil Dimensiuni disponibile intre 5″ (125mm) si 60″ (1500mm).

 

Aliniator hidraulic pentru conducte
foarte usor de folosit, sistem flexibil pentru imbinare teava-teava, teava-cot, teava-T, teava-flansa. Alinieaza si ajusteaza teava pentru sudare in mai putin de 10 minute. Este singrurul aliniator hidraulic din lume care poate opera pe conducte cu diamtere de la 6″ (168 mm) pana la 60″ (1524 mm), si grosimi de pana la 1″ (25 mm). Pentru a indeplinii cerintele producatorilor de tevi, utilizatorilor din industria nucleara, petrohimica, offshore toate componentele aliniatorului hidraulic sunt din otel inoxidabil pentru a evita zgarierea sau contaminarea conductelor. Barele de fixare sunt ajustabile si se pot indeparta sau adauga in functie de caz.
Kit-ul consta in: 1 cilindru hidraulic, 1 sistem de cleme, 1,8 m furtun, 1 pompa hidraulica manuala, bare de strangere (numar in functie de dimensiunea tevii), montate pe doua lanturi, 1 clichet de ancoraj 10 mm, 1 clichet de ancoraj 24 mm, 1 cutie de alumniu.